La app dels parquímetres

e-park, el teu parquímetre personal en el teu mòbil

És la app que usen diàriament milers d'usuaris per aparcar.

Crea el teu compte

Amb e-park tot és més ràpid i còmode

Aparca ràpid des d'on estiguis

01. Ciutat i matrícula

02. Zona i temps

03. Pagar tiquet

Ciutat i matrícula
Zona i temps
Pagar tiquet

No paguis més per no tenir canvi. Sense monedes!

Paga solament pel temps que realment necessitis. Oblida't de pagar més per no tenir canvi, i si necessites més temps, amplia el teu tiquet des de qualsevol lloc. e-park t'ho posa fàcil, despreocúpate de buscar canvi. Descarrega't la app i prova-ho!

No paguis més per no tenir canvi. Sense monedes!

e-park està connectat amb la PDA dels controladors

Els controladors de les zones d'estacionament regulat introdueixen la teva matrícula en el seu PDA, es connecten amb e-park i visualitzen les dades del tiquet que has obtingut.

e-park està connectat amb la PDA dels controladors

Aparca gratis amb e-park

Segur que alguna vegada, un altre conductor quan s'anava, t'ha donat el seu tiquet perquè aprofitessis el temps que li sobrava perquè no ho anava a utilitzar.

Amb e-park també pots aprofitar-te dels tiquets que t'ofereixen altres usuaris per APARCAR GRATIS. Sempre que vagis a treure un tiquet, consulta abans si hi ha un de disponible i captura-ho!

I si et marxes, i el teu tiquet encara no ha finalitzat, ofereix-li-ho a la resta d'usuaris perquè aparquin gratis.

Aparca gratis amb e-park

Justificants de tíckets

Amb e-park podràs descarregar els justificants de tots els tickets que has obtingut amb la app, sempre que ho necessitis.
Moltes empreses, autònoms i particulars ja ho fan per controlar la seva despesa en aparcament. A quines esperes per crear una cuent?

Els teus justificants de tíckets

Avantatges per a tu

Totes les funcionalitats dels parquímetres

Totes les funcionalitats dels parquímetres

Obtingues el teu tiquet, anul·la denúncies o amplia el temps del teu tiquet des d'on estiguis.

Tens algun dubte o suggeriment?

Tens algun dubte o suggeriment?

Consulta'ns el que necessitis sempre que vulguis des de la pròpia app. El nostre equip de suport està preparat per ajudar-te.

Recurs de multes GRATUÏT

Recurs de multes gratuït

Si vas estacionar el teu cotxe correctament havent pagat amb e-park i t'ha arribat una multa a casa, no et preocupis! Amb i-park pots recórrer la multa gratuïtament gràcies al servei de recursos de RACE. Entra en avantatges d'usuari i recorre la teva multa i despreocúpate.

Avantatges exclusius solament per ser usuari d’e-park

Avantatges d'usuari

e-park t'ofereix avantatges exclusius solament per ser usuari. Canvia els punts de la teva targeta Travel Club per saldo d'i-park; accedeix a totes les ofertes de Repsol, consulta els beneficis de ser soci de RACE, etc. T'anirem informant de totes els nous avantatges!

Present en moltes ciutats d'Espanya

Veure ciutats e-park

e-park és multiplataforma

Pots utilitzar e-park en un iPhone, iPad o qualsevol dispositiu Android. Des de qualsevol ordinador també podràs accedir al teu compte.

e-park és multiplataforma

Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar els serveis oferts. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i instal·lació. Per a més informació faci clic aquí.