e-park a Santiago de Compostela

Obtén el teu tiquet, anul·la denúncies, consulta i descarrega teus moviments.

e-park, el teu parquímetre personal al teu mòbil

En 3 senzills passos hauràs tret el teu tiquet. Selecciona:

01. Santiago de Compostela i matrícula

02. Zona i temps

03. Confirma l'operació


Com funciona e-park a Santiago de Compostela?

e-park és una app validada per l'Ajuntament de Santiago de Compostela per al pagament del servei d'estacionament regulat (ORA).
e-park t'ho posa fàcil, registra el teu matricula i 3 senzills passos, obtindràs el teu tiquet sense monedes i sense haver de desplaçar-te al parquímetre. Els controladors comproven la validesa del teu tiquet, connectant-se a e-park, quan introdueixen el teu matricula en el seu PDA. Estalvia temps i diners, àmplia el tiquet sempre que ho necessitis fins a aconseguir el temps màxim permès. Descarrega't e-park i oblida't dels parquímetres de Santiago de Compostela.
Tens diversos vehicles?, dóna d'alta totes les matricules que vulguis i controla els teus pagaments des d'un sol compte d'usuari; molts particulars, empreses i autònoms ja ho fan. I sempre que vulguis, descarrega't els justificants dels tiquets signats digitalment.
Solament per ser usuari, e-park t'ofereix avantatges exclusius, consulta-les!. e-park és una app multi-ciutat, i podràs aparcar a diverses ciutats d'Espanya amb el mateix compte d'usuari.

Funcionalitats de e-park a Santiago de Compostela

Amb e-park no necessitaràs desplaçar-te al parquímetre més proper, oblida't del teu cotxe i aparca siguis on siguis.

Aparca de franc a Santiago de Compostela!

Oferir: si et marxes i el teu tiquet encara no ha finalitzat, ofereix-li a la resta d'usuaris per a que aparquin de franc.
Capturar: Quan vagis a treure un tiquet, consulta si hi ha un de disponible i aparca de franc!

Anul·lació de denúncia

A Santiago de Compostela, si has tret un tiquet amb e-park i t'han multat per sobrepassar el temps d'estacionament, pots anul·lar l'avís de denúncia fins a 60 minuts després de la finalització del tiquet

Obtén el teu tiquet

Selecciona tipus de zona i temps. Abans de confirmar l'operació, e-park mostra un tiquet idèntic al dels parquímetres del carrer amb totes les dades que has seleccionat, perquè confirmis o cancells l'operació.

Algun dubte o incidencia?

Consulta'ns sempre que vulguis des de la pròpia app. Accedeix a la Pantalla d'inici - Menú lateral - Suport tècnic – Santiago de Compostela. Envia'ns la teva consulta i et contestarem en horari laborable.

Consulta la Informació Oficial

Ordenança Fiscal

Ordenança fiscal reguladora de l'estacionament regulat de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals de l'Ajuntament de Santiago de Compostel·la.

Ordenança del Servei

Ordenança d'estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals de Santiago de Compostel·la.

Tarifes i horaris ORA Santiago de Compostel·la.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar els serveis oferts. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i instal·lació. Per a més informació faci clic aquí.