Preguntes freqüents

Descobreix com treure-li partit a la teva aplicació. En aquesta pàgina responem a les preguntes o qüestions més freqüents que poden sorgir-te a l'hora d'utilitzar l'aplicació.

El vigilant de la zona d'estacionament regulat posa un avís de denúncia, en comprovar que la matrícula del vehicle estacionat no ha tret el tiquet.

Per evitar que tornis a ser sancionat per aquest motiu, has d'assegurar-te que la matrícula seleccionada és la correcta, sinó el controlador no podrà saber si tens un tiquet en vigor i tornarà a sancionar-te.

Si vols canviar la matrícula, en la APP, has de dirigir-te a la Pantalla de incio – Menú lateral – Els teus vehicles. Allí podràs esborrar l'actual i afegir una nova, o, prémer el botó Nou vehicle i així tenir disponibles vàries matricules. En aquest cas, has d'assegurar-te que has seleccionat la matrícula correcta cada vegada que vagis a treure un tiquet.

També pots realitzar aquesta operació des de la web, iniciant sessió amb el teu usuari i contrasenya i accedint a la pestanya Matrícules.

Has de posar correctament la matrícula. D'aquesta forma el controlador podrà verificar que la matrícula del vehicle estacionat correspon amb la qual ha obtingut el tiquet.

e-park permet que els usuaris registrats anul·lin les seves denúncies, si prèviament han obtingut un tiquet amb la APP i sempre que aquesta sigui anul·lable, segons estipula l'ordenança municipal en vigor de la ciutat on hagi estacionat.

Per conèixer si la denúncia és anul·lable, has d'anar al botó Pagar estacionament en la Pantalla d'inici. Selecciona la matrícula sancionada a la ciutat de la infracció i prem sobre la pestanya Anular denúncia. El sistema consultarà si la sanció és anul·lable o no.

• Si la denúncia no és anul·lable, apareixerà indicat.

• Si la denúncia sí és anul·lable, sortirà una pantalla de pagament amb l'import de l'anul·lació.

Solament tens de confirmar l'operació i aquesta quedarà anul·lada. Espera uns segons i consulta la pestanya Moviments, dins del Menú lateral, en Pantalla d'inici i podràs veure el moviment amb el pagament de l'anul·lació de denúncia.

 

e-park no avisa quan et posen un avís de denúncia.

Pots consultar a tot moment si tens denúncies anul·lables. Prem a Pagar estacionament en la Pantalla d'inici. Selecciona la matrícula sancionada a la ciutat de la infracció i prem sobre la pestanya Anular denúncia.

El sistema t'indicarà si tens o no denúncies anul·lables.

Et recordem que e-park t'avisa 3 i 10 minuts abans que finalitzi el teu tiquet.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar els serveis oferts. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i instal·lació. Per a més informació faci clic aquí.