Preguntes freqüents

Descobreix com treure-li partit a la teva aplicació. En aquesta pàgina responem a les preguntes o qüestions més freqüents que poden sorgir-te a l'hora d'utilitzar l'aplicació.

Si reps una notificació de que s’ha rebutjat la teva targeta bancària, hauràs de contactar en primer lloc amb el teu banc per a esbrinar quin n’és el motiu.

Assegura’t que la informació de la targeta que tens registrada al teu compte d’e-park és correcta i no ha caducat ja que, en ocasions, quan la teva targeta caduca, en reps una de nova amb un número diferent.

Si ho desitges, pots donar d’alta una altra targeta bancària mentre es resol la incidència.

Per a això, només has d’entrar des de l’app a la pestanya “el meu compte” i seleccionar “eliminar targeta” i procedir a l’alta d’una nova.

e-park accepta tot tipus de targetes bancàries, tant de crèdit com de dèbit. Sempre que donis d’alta una nova targeta, verifiquem amb l’entitat processadora de la teva targeta la seva validesa.

En ocasions, determinades entitats bancàries no han activat els seus protocols per a que puguis fer pagaments amb la teva targeta a un smartphone. Això no significa que no tinguis saldo o que la teva targeta no funcioni, sinó que el teu banc no ha fet els deures.

Si tens problemes per a donar d’alta la teva targeta i has comprovat que has introduït correctament totes les dades, posa’t en contacte amb nosaltres per a que parlem amb la teva entitat i solucionar-ho en la major brevetat.

Existeixen certs mètodes de pagament o targetes bancàries NO admeses a e-park com:

• PayPal
  • American Express
  • Dinners Club
  • Domiciliacions bancàries
  • Transferències bancàries

A e-park, ens prenem molt seriosament la seguretat en els pagaments. Hem d'investigar què ha succeït, pel que t'has de posar en contacte amb nosaltres, enviant-nos les següents dades:

• Explicació del succeït
  • Import
  • Data
  • Justificant de la teva entitat bancària

Et recordem que en el procés d'alta d'una nova targeta verifiquem la seva validesa emetent automàticament un càrrec i una devolució d’1€. D’aquesta manera, la teva entitat bancària ens indica que la teva targeta és vàlida per a poder realitzar pagaments a e-park.

A e-park, ens prenem molt seriosament qualsevol dubte o qüestió que et sorgeixi concernent a pagaments i càrrecs, pel que ens comprometem a tractar de resoldre aquest tipus de problemes el més aviat possible.

Només et demanem que, abans de posar-te en contacte amb nosaltres, verifiquis si el càrrec apareix al teu extracte bancari.

En cas que aparegui, per favor envia’ns el justificant per a poder comprovar-ho i agilitzar la gestió.

En absolut. La configuració d’e-park amb les teves dades, matrícules, moviments i saldo roman sempre en el nostre sistema, de manera que quan iniciïs sessió des de qualsevol telèfon els tinguis disponibles. Pots utilitzar e-park amb el mateix usuari des de diversos terminals alhora.

A la ciutat de Girona, es realitza el càrrec cada 7 dies o quan has aconseguit un import de 20€ a l’obtenció de tiquets o anul·lacions.

D’aquesta manera, tindràs un càrrec setmanal per l’ús d’e-park, i podràs tenir controlats els càrrecs que es realitzen.

e-park permet que els usuaris registrats anul·lin les seves denúncies, si prèviament han obtingut un tiquet amb la APP i sempre que aquesta sigui anul·lable, segons estipula l'ordenança municipal en vigor de la ciutat on hagi estacionat.

Per conèixer si la denúncia és anul·lable, has d'anar al botó Pagar estacionament en la Pantalla d'inici. Selecciona la matrícula sancionada a la ciutat de la infracció i prem sobre la pestanya Anular denúncia. El sistema consultarà si la sanció és anul·lable o no.

• Si la denúncia no és anul·lable, apareixerà indicat.

• Si la denúncia sí és anul·lable, sortirà una pantalla de pagament amb l'import de l'anul·lació.

Solament tens de confirmar l'operació i aquesta quedarà anul·lada. Espera uns segons i consulta la pestanya Moviments, dins del Menú lateral, en Pantalla d'inici i podràs veure el moviment amb el pagament de l'anul·lació de denúncia.

El vigilant de la zona d'estacionament regulat posa un avís de denúncia, en comprovar que la matrícula del vehicle estacionat no ha tret el tiquet.

Per evitar que tornis a ser sancionat per aquest motiu, has d'assegurar-te que la matrícula seleccionada és la correcta, sinó el controlador no podrà saber si tens un tiquet en vigor i tornarà a sancionar-te.

Si vols canviar la matrícula, en la APP, has de dirigir-te a la Pantalla de incio – Menú lateral – Els teus vehicles. Allí podràs esborrar l'actual i afegir una nova, o, prémer el botó Nou vehicle i així tenir disponibles vàries matricules. En aquest cas, has d'assegurar-te que has seleccionat la matrícula correcta cada vegada que vagis a treure un tiquet.

També pots realitzar aquesta operació des de la web, iniciant sessió amb el teu usuari i contrasenya i accedint a la pestanya Matrícules.

Has de posar correctament la matrícula. D'aquesta forma el controlador podrà verificar que la matrícula del vehicle estacionat correspon amb la qual ha obtingut el tiquet.

e-park no avisa quan et posen un avís de denúncia.

Pots consultar a tot moment si tens denúncies anul·lables. Prem a Pagar estacionament en la Pantalla d'inici. Selecciona la matrícula sancionada a la ciutat de la infracció i prem sobre la pestanya Anular denúncia.

El sistema t'indicarà si tens o no denúncies anul·lables.

Et recordem que e-park t'avisa 3 i 10 minuts abans que finalitzi el teu tiquet.

e-park sempre envia un avís quan queden 3 i 10 minuts per a la finalització del tiquet, perquè moguis el teu vehicle o ampliïs el temps d'estacionament.

Et recordem que, perquè la APP t'avisi, necessites tenir l'alarma de finalització de tiquet activada. Per comprovar-ho, en la Pantalla d'inici, accedeix al Menú lateral, prem en Avisos fi de tiquet i Activa l'alarma, seleccionant la casella de Notificació fi de tiquet.

Amb l'alarma activada, sempre que obtens un tiquet, es configura la app perquè salti l'avís, sense necessitat de tenir cobertura de dades.

Has intentant obtenir un tiquet a un barri on ja has estacionat el temps màxim permès per l'ordenança d’estacionament regulat de la ciutat de Madrid.

Quan s’obté un tiquet, tant des dels parquímetres com des d’e-park, es demana autorització expressa de la teva matrícula al servidor del servei d’estacionament regulat de Madrid.

L’Ajuntament de Madrid ens indica la tarifa a aplicar en funció de la categoria del vehicle i el temps que pots estacionar a la zona seleccionada d’aquell barri.

Et recordem que els temps màxims autoritzats són:

• Zona verda: 2 hores
  • Zona blava: 4 hores
  • Zona llarga estància: 12 hores
  • Zona Sanitària: 4 hores

Un cop depassat el temps màxim, has de moure el teu vehicle a un altre barri, ja que l’Ajuntament de Madrid no et permet obtenir un altre tiquet.

Per a procedir a la baixa del servei, has d'enviar un e-mail a solicitudbaja@e-park.es, indicant les següents dades:

• Nom i cognoms
  • DNI/CIF/NIE
  • Correu electrònic
  • Motiu de la baixa: (li donem molta importància per a poder millorar el nostre servei).

La teva sol·licitud serà tramitada en un plaç màxim de 72 hores

Sipay és el processador de pagaments d’e-park que garanteix que les transaccions dels seus usuaris es realitzen en un entorn segur en base a la normativa PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) certificat a la versió 3.0 nivell 1.

PCI correspon als estàndards de seguretat de la informació i identitat de targetes de pagament, així com als mecanismes de manipulació, emmagatzematge i gestió de les dades de targetes de crèdit i dèbit per part d’entitats financeres, comerços i empreses integradors proveïdors de serveis de mitjans de pagament.

Totes les operacions que es realitzen amb la targeta a través d’e-park garanteixen l’encriptat de les dades des del seu punt d’origen fins el punt de destí.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar els serveis oferts. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i instal·lació. Per a més informació faci clic aquí.