Preguntes freqüents

Descobreix com treure-li partit a la teva aplicació. En aquesta pàgina responem a les preguntes o qüestions més freqüents que poden sorgir-te a l'hora d'utilitzar l'aplicació

e-park permet que els usuaris registrats anul·lin les seves denúncies, si prèviament han obtingut un tiquet amb la APP i sempre que aquesta sigui anul·lable, segons estipula l'ordenança municipal en vigor de la ciutat on hagi estacionat.

Per conèixer si la denúncia és anul·lable, has d'anar al botó Pagar estacionament en la Pantalla d'inici. Selecciona la matrícula sancionada a la ciutat de la infracció i prem sobre la pestanya Anular denúncia. El sistema consultarà si la sanció és anul·lable o no.

• Si la denúncia no és anul·lable, apareixerà indicat.

• Si la denúncia sí és anul·lable, sortirà una pantalla de pagament amb l'import de l'anul·lació.

Solament tens de confirmar l'operació i aquesta quedarà anul·lada. Espera uns segons i consulta la pestanya Moviments, dins del Menú lateral, en Pantalla d'inici i podràs veure el moviment amb el pagament de l'anul·lació de denúncia.

El vigilant de la zona d'estacionament regulat posa un avís de denúncia, en comprovar que la matrícula del vehicle estacionat no ha tret el tiquet.

Per evitar que tornis a ser sancionat per aquest motiu, has d'assegurar-te que la matrícula seleccionada és la correcta, sinó el controlador no podrà saber si tens un tiquet en vigor i tornarà a sancionar-te.

Si vols canviar la matrícula, en la APP, has de dirigir-te a la Pantalla de incio – Menú lateral – Els teus vehicles. Allí podràs esborrar l'actual i afegir una nova, o, prémer el botó Nou vehicle i així tenir disponibles vàries matricules. En aquest cas, has d'assegurar-te que has seleccionat la matrícula correcta cada vegada que vagis a treure un tiquet.

També pots realitzar aquesta operació des de la web, iniciant sessió amb el teu usuari i contrasenya i accedint a la pestanya Matrícules.

Has de posar correctament la matrícula. D'aquesta forma el controlador podrà verificar que la matrícula del vehicle estacionat correspon amb la qual ha obtingut el tiquet.

e-park no avisa quan et posen un avís de denúncia.

Pots consultar a tot moment si tens denúncies anul·lables. Prem a Pagar estacionament en la Pantalla d'inici. Selecciona la matrícula sancionada a la ciutat de la infracció i prem sobre la pestanya Anular denúncia.

El sistema t'indicarà si tens o no denúncies anul·lables.

Et recordem que e-park t'avisa 3 i 10 minuts abans que finalitzi el teu tiquet.

e-park sempre envia un avís quan queden 3 i 10 minuts per a la finalització del tiquet, perquè moguis el teu vehicle o ampliïs el temps d'estacionament.

Et recordem que, perquè la APP t'avisi, necessites tenir l'alarma de finalització de tiquet activada. Per comprovar-ho, en la Pantalla d'inici, accedeix al Menú lateral, prem en Avisos fi de tiquet i Activa l'alarma, seleccionant la casella de Notificació fi de tiquet.

Amb l'alarma activada, sempre que obtens un tiquet, es configura la app perquè salti l'avís, sense necessitat de tenir cobertura de dades.

Has intentant obtenir un tiquet a un barri on ja has estacionat el temps màxim permès per l'ordenança d’estacionament regulat de la ciutat de Madrid.

Quan s’obté un tiquet, tant des dels parquímetres com des d’e-park, es demana autorització expressa de la teva matrícula al servidor del servei d’estacionament regulat de Madrid.

L’Ajuntament de Madrid ens indica la tarifa a aplicar en funció de la categoria del vehicle i el temps que pots estacionar a la zona seleccionada d’aquell barri.

Et recordem que els temps màxims autoritzats són:

• Zona verda: 2 hores
  • Zona blava: 4 hores
  • Zona llarga estància: 12 hores
  • Zona Sanitària: 4 hores

Un cop depassat el temps màxim, has de moure el teu vehicle a un altre barri, ja que l’Ajuntament de Madrid no et permet obtenir un altre tiquet.

Per a procedir a la baixa del servei, has d'enviar un e-mail a solicitudbaja@e-park.es, indicant les següents dades:

• Nom i cognoms
  • DNI/CIF/NIE
  • Correu electrònic
  • Motiu de la baixa: (li donem molta importància per a poder millorar el nostre servei).

La teva sol·licitud serà tramitada en un plaç màxim de 72 hores

Sipay és el processador de pagaments d’e-park que garanteix que les transaccions dels seus usuaris es realitzen en un entorn segur en base a la normativa PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) certificat a la versió 3.0 nivell 1.

PCI correspon als estàndards de seguretat de la informació i identitat de targetes de pagament, així com als mecanismes de manipulació, emmagatzematge i gestió de les dades de targetes de crèdit i dèbit per part d’entitats financeres, comerços i empreses integradors proveïdors de serveis de mitjans de pagament.

Totes les operacions que es realitzen amb la targeta a través d’e-park garanteixen l’encriptat de les dades des del seu punt d’origen fins el punt de destí.

e-park, a través de RACE ofereix a tots els seus usuaris registrats el recurs gratuït de sancions derivades de l'ús de la app.

Per tramitar el teu recurs, has de fer-ho des de la app, seguint els següents passos:

1. Veu a Avantatges per a tu - RACE - Recórrer multa

2. Selecciona l'opció que correspongui:

• "He rebut la multa al meu domicili": Solament pots recórrer-la si estan dins dels 20 dies naturals des de la recepció de la denúncia.
  • "Tinc un avís de denúncia en el parabrisa": No pots recórrer-la perquè la sanció no és ferma.Has de posar-te en contacte ràpidament amb el nostre suport tècnic perquè tractin de resoldre-ho amb l'empresa concessionària de la teva ciutat.

3. Selecciona la ciutat, Nº d'expedient de la sanció i accepta els termes d'ús. Si no saps com és el nombre d'expedient prem sobre la icona ?.

4. Confirma que les dades personals del teu usuari d'i-park són els correctes o modifica'ls si hi ha algun error.

5. El titular del compte i-park és el titular del vehicle sancionat?.

• Si, és el mateix
  • No. En aquest cas has d'introduir les dades del conductor

6. Selecciona el motiu del recurs:

• "Tènia tiquet".
  • "Vaig anul·lar la multa i m'ha arribat a casa".
  • "Vaig estacionar a un altre barri", opció valguda únicament per als usuaris de "Madrid". Quan el GPS del teu smartphone t'ha situat en un barri incorrecte i has estat sancionat àdhuc tenint tiquet en vigor, pots recórrer la teva multa.

7. Selecciona la data del tiquet o anul·lació que obtuvíste amb i-park.

8. Confirma les dades personals, del vehicle sancionat i de la sanció rebuda.

9. Accepta l'operació, i després de la confirmació el recurs s'ha tramitat correctament.

Rebràs en l'e-mail registrat en i-park una còpia del recurs que RACE tramitarà en el teu nom.

Recorda que per garantir que el recurs es tramiti correctament les dades introduïdes han de ser correctes i fer-ho el termini indicat en els termes d'ús.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar els serveis oferts. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i instal·lació. Per a més informació faci clic aquí.